[‘fawna]
…efter Fauna, romersk gudinde for (vild) natur
Vores håndværk anvender både klassisk og nutidig tilberedning af råvaren i den evige søgen efter det perfekte. Restaurant Fauna er baseret på kærligheden og respekten for naturen og alt det levende, vi omgives af. Ved at arbejde dynamisk med årstidens naturlige forandringer udnytter vi bedst de ressourcer, vi kan høste fra naturen omkring os.
Faunas koncepter
Fine dining
Leder vores gæster gennem måltidets univers i et let, men bestemt og præcist favntag.
1. sal
På Faunas øverste etage får du en næsten 180 graders panorama udsigt over fjorden til din weekendbrunch hver lørdag.
Spisebar
Er baseret på nutidige og “easygoing” retter med udgangspunkt i simple, men meget velsmagende produkter og råvarer med lokal forankring.
Bæredygtig gastronomi
Restaurant Fauna vil over tid opbygge en større selvforsyning af grøntsager, urter og frugter, dels via egenproduktion, og i tæt samarbejde med kvalitetsbevidste og kompromisløse lokale pionér producenter.
Vi tror på, at vi igennem vores altid ambitiøse og naturlige glæde for autentisk gastronomi kan give vores gæster oplevelser der afspejler essensen af et vellavet måltid med afsæt i sæsonens særpræg.
Vores råvarer
Når vi udvælger de allerbedste råvarer, bestræber vi os altid på at bruge årstidens grønt, med fokus på økologi, samt handler med lokale producenter så vidt muligt.
Fouragering
I de lokale skove nyder vi stort af fouragering. På den måde udnytter vi de naturlige ressourcer, som naturen giver os igennem sæsonen.
Bæredygtighed, dyrevelfærd og de naturligt forekommende nordiske råvarer vægtes umådeligt højt i Fauna