Mikael Kopp
Vores General Manager kan bære mange hatte (huer). Han er kok, kreateur, kogebogsforfatter og skabende ildsjæl, der brænder for kvalitet og kreativ udvikling. Mikael har altid gang i idébryggeriet og han insisterer stædigt på, at de gode råvarer kan og bør findes lokalt. CV’et er alenlangt, og hans bedrifter i gastronomiens verden ligeså. Med kærlighed og respekt for naturen, og den danske flora og fauna, lå skiftet til Fauna lige til højrebenet for Mikael.
Med kærlighed og respekt for naturen
“Jeg glæder mig til at vise vores gæster, hvordan lokale omgivelser kan afspejle sig i vores restauranter, og at råvarer ikke behøver at komme fra udlandet for at være gode – tværtimod. Ligesom resten af huset føler vi en forpligtigelse til at gå forrest på bæredygtighedsområdet, og vi ser det som en mulighed for at komme endnu længere med et lokalt forankret køkken” - Mikael Kopp
Nicklas Thellufsen
Vores prisvindende køkkenchef Nicklas blev udlært kok i Musikkens Spisehus i 2017. Efter endt uddannelse arbejdede han et års tid på Restaurant Nam som souschef, hvorefter han vendte tilbage til Musikkens Spisehus. Her bestred han også souschefstillingen i to år, mens hans vandt prisen for årets bedste vildtret i 2018 foran en Michelin restaurant. I 2020 indtog han positionen som Køkkenchef i Restaurant Fauna.