Om fauna
Vi har helt fra restaurantens begyndelse arbejdet med den naturlige udvikling i menuerne som årstidens skiften giver. Nu forsøger vi blot at bringe det til udtryk på en mere ren, enkel og letforståelig måde. Havets frugter skal eksempelvis høstes i præcis den periode hvor de viser sig fra deres bedste side.
Derfor arbejder vi også med tre sæsoner fremfor fire, som nogen måske vil sige er det oplagte valg. Nemlig sæsonerne for Flora, Fauna, og Oceanet der omkranser os.
Markernes afgrøder træder markant i karakter og kommer i fokus på menuen, når solen og varmen har fået dem til at vokse op af jorden, og de er fulde af smag og intensitet. En smag som netop kun det nordiske terroir kan bidrage med.
Bæredygtig gastronomi
Restaurant Fauna vil over tid opbygge en større selvforsyning af grøntsager, urter og frugter, dels via egenproduktion, og i tæt samarbejde med kvalitetsbevidste og kompromisløse lokale pionér producenter.
Vi tror på, at vi igennem vores altid ambitiøse og naturlige glæde for autentisk gastronomi kan give vores gæster oplevelser der afspejler essensen af et vellavet måltid med afsæt i sæsonens særpræg.